Keď nám desiata chutí

20. 3. 2024
ZŠ Škultétyho, Nitra

Nie je nad to, keď si počas prestávky môžeme zahryznúť do niečoho, čo nám chutí. A keď je to ešte aj zdravé, farebné a vlastnoručne pripravené, chutí nám ešte viac. Tentokrát to boli naše obľúbené tortilly, ktoré nemusia byť vôbec nezdravé, ak do nich vložíš toľko vitamínov ako my. 

Zistili sme, že sme skvelý triedny tím, ktorý si dokáže rozdeliť úlohy a postarať sa o bruškové blaho celej triedy. Všetko, od umývania zeleniny, krájania, plnenia tortilly, prestierania stolov, zjedenia až po upratovanie našej školskej kuchynky, sme hravo zvládli. A zároveň sme sa inšpirovali, ako prekvapiť chutnými raňajkami/ večerou našich najbližších. Záverečnou bodkou boli aktivity v brožúrke "Úloha na každý deň: Neplytvať potravinami", ktorú sme dostali od Skutočne zdravá škola. Ich materiály sú vždy tak pútavo spracované, že plnenie úloh nám ide s ľahkosťou. Ďakujeme, že aj my môžeme byť súčasťou tohto skvelého projektu.

Žiaci III.A triedy, ZŠ Škultétyho, Nitra

Keď nám desiata chutí 1Keď nám desiata chutí 1Keď nám desiata chutí 1Keď nám desiata chutí 1Keď nám desiata chutí 1Keď nám desiata chutí 1
Späť na zoznam