Predstavenie MŠ Timravina

18. 2. 2024
MŠ Timravina, Bratislava

Sme bratislavská materská škola sídliaca v tichej lokalite Starého Mesta. Našu materskú školu obklopuje rozľahlá záhrada a dvor.

Počas celého dňa sa usilujeme o to, aby sme deti viedli ku zdravému životnému štýlu a to prostredníctvom dostatku pohybových aktivít, pobytu na čerstvom vzduchu, vyváženej strave bohatej na ovocie a zeleninu s dostatočným pitným režimom.

Ku zdravému životnému štýlu nám dopomáha aj vlastná kuchyňa. Pripravuje deťom jedlo z čerstvých a zdravých surovín, dopĺňa ho ovocím a zeleninou a tým pomáha vytvárať dôraz na podporu imunity a správnych stravovacích návykov u detí od útleho veku.

Sme veľmi radi že sme dostali možnosť zapojiť sa do tohto zaujímavého projektu. Tešíme sa že nám projekt umožní posilniť vzťah k zdravému jedlu a životnému štýlu. Veríme, že tieto hodnoty nielenže posilnia zdravie našich detí, ale tiež im pomôžu v budovaní silných a zdravých návykov, ktoré im budú slúžiť po celý život.

Veríme, že účasť v projekte "Skutočne Zdravá Škola" nám otvorí dvere k novým možnostiam a skúsenostiam, ktoré budeme môcť využiť v ďalšom rozvoji a vzdelávaní našich detí.

Tešíme sa na naše pôsobenie v tomto skvelom projekte.

Držte nám palce, začíname...

Späť na zoznam