Workshop na tému „Kultúra stravovania vo všetkých ekologických, ekonomických, sociálnych a zdravotných súvislostiach“.

3. 10. 2023
ZŠ Škultétyho, Nitra

Dňa 19.6.2023 sa na ZŠ Škultétyho 1 v Nitre uskutočnil v spolupráci  so SKUTOČNE ZDRAVÁ ŠKOLA, o.z. workshop na tému „Kultúra stravovania vo všetkých ekologických, ekonomických, sociálnych a zdravotných súvislostiach“.

Nakoľko je téma jedla natoľko univerzálna a komplexná, že prechádza prakticky všetkými vzdelávacími oblasťami, inšpirácie sprostredkované lektorkou Katarínou Medveďovou je možné realizovať od úrovne predškolského vzdelávania až po 2. stupeň základných škôl. Workshopu sa zúčastnili pani učiteľky z viacerých nitrianskych ZŠ, ktoré ocenili nielen možnosť zúčastniť sa, ale aj sa obohatiť o pracovné listy “Učenie chutí”, ktoré sú skvele uplatniteľné vo výchovno-vzdelávacom procese. Za podnetný workshop ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Mgr. Lucia Zahoranová

Workshop na tému „Kultúra stravovania vo všetkých ekologických, ekonomických, sociálnych a zdravotných súvislostiach“. 1Workshop na tému „Kultúra stravovania vo všetkých ekologických, ekonomických, sociálnych a zdravotných súvislostiach“. 1Workshop na tému „Kultúra stravovania vo všetkých ekologických, ekonomických, sociálnych a zdravotných súvislostiach“. 1Workshop na tému „Kultúra stravovania vo všetkých ekologických, ekonomických, sociálnych a zdravotných súvislostiach“. 1Workshop na tému „Kultúra stravovania vo všetkých ekologických, ekonomických, sociálnych a zdravotných súvislostiach“. 1
Späť na zoznam